ÖFK tog fjärde raka segern mot Falkenberg - Hörberg med pärla

Östersunds nya tränare Amir Azrafshan har hittat rätt med sitt lag.
Under lördagen säkrade laget den fjärde raka vinsten när Falkenbergs FF besegrades på hemmaplan.

Efter en matchfri vecka tog Östersunds FK emot Falkenbergs FF hemma på Jämkraft Arena. ÖFK har denna säsong haft svårt att plocka trepoäng på hemmaplan men under lördagen var det dags.

Östersund öppnade den första halvleken klart bäst. Redan i den 18:e matchminunten dök Francis Jno-Baptiste upp på den bortre stolpen och stötte in ledningsmålet. I den 35:e matchminuten var det dags igen. På en studsande boll drog Felix Hörberg till, några meter utanför straffområdet, med ett avslut som seglade över Johan Brattberg och in i mål. En mycket vacker pärla.

Efter halvtidsvilan var det istället Falkenberg som jagade ett reduceringsmål och det kom också. Genom Edi Sylisufaj i den strax innan matchklockan visade minut 60. 2-1 i matchen.

Efter tre tilläggsminuter valde domaren Martin Melin att blåsa av matchen. Östersund med lagets fjärde raka vinst alltså samtidigt som Falkenbergs FF blir kvar i botten av tabellen.